kepada sesiapa yang plan nk g melaka
harus
wajib
pergi ke tempat2 nie
1.
asam pedas pokok besar
dekat kota laksamana
area2 jonker walk jugak
dekat dengan head office ing
selalunya asam pedas
mesti ad set
sekali dgn telur masin
sambal belacan
n a bit of sayur
antara asam pedas yang sedap:
ikan pari(wajib try)
tetel(lemak) no wonder ak jd gemok
ad lg 1 my fav asam pedas
asam pedas telur ikan
tp dya ad siang hari je
kedai yg jual pown sma
yg berbalut tu
namanya
otak-otak ohsem
bukan hotak kawww
otak-otak sangat sedap
blh dikata kn
setiap kali mengadap
otak- otak
ak mampu menghabiskan 6 pieces otak-otak
jika dicatu
yaaa
jika dicatu
jika tidak
12 pieces
2.
pernah makan bakso
sebut bakso mesti ingat
amah-amah indon
pak bakso pak
damn
tp bakso nie
orang melayu yang buat
dya punya meatball buat sndr
sumpah sgt sedap...
kedai nie
betol2
depan hospital besar melaka
kedai dya kecik je
dekat dengan kedai char koewteaw
wajib try...
3.
roti naan
roti naan je
ingat mamak mamak
peluh meleleh leleh
lap dan tebar roti
wohaaaa
suda lah ko hana
tak tak
mamak tidak se'pengotor' itu
ok
kali nie
kita makan lak
roti naan
ayaq tangan pure arab2 pakistan lak
dekat kota laksamana jugak
dekat sgt2
dengan asam pedas pokok besar
ma
makan roti naan x da ayam tandori
xsyiokk laaa
double cheese naan yang sudah buat ku melayang -layang
onion naaan
tips kalau makan cheese naan
(base on my experience)
jangan order air yang ber'susu'
contoh
bandung, milo,teh ais..etc
ini mampu buat anda muak
then makan selaju alam
sebab
bila cheese naan da sejuk
muak
rasa sangat x best
makan lah
panas2
dapat merasai
cheese melebur
auwwwwww
cerita 1st tyme ak mkn naan kt sni
ak order dgn air bandung
saat saat
ak sedang bahagia menikmati cheese melebur
tiba2 ku dapati
air bandung ku
suda tidak sejuk
heyyy
xbest la minum bandung suam
cik
nk ais
sedang transfer air
damn...
tumpah..
order air baru
baru bahagia dengan air baru yg sejuk
cheese naan beta suda sejuk beku
huhuhuhu
cubaan menelan gagal
huaaa
natijahnya
makan dengan laju k
next tyme kta sambung
segmen makan2
0 comments:
Post a Comment